Made in Rusia: o nouă compilaţie de accidente

Vă prezentăm o nouă compilaţie de accidente petrecute în Rusia. După cum veţi vedea, unele dintre ele puteau fi evitate foarte uşor, iar altele...

Goana nebunească pe şoşele, sau pur şi simplu neatenţia sunt principalele cauze ale accidentelor prezentate în acest nou colaj. După vizionarea filmuleţului întrebarea generală a fost: "Oare ce a fost în capul lor?", respectiv al celor care pur şi simplu nu acordau nici cea mai mică atenţie la ceea ce se întâmpla în jurul lor. Dar, cel mai bine urmăriţi materialul video.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.