Mafia 3 revine în atenţie cu detalii noi. Impresionat? [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 25 sept. 2015 Știri auto

Nu-mi pot da seama dacă lauda că am terminat Mafia I de 17 ori (integral) mă face un fan al jocului sau un obsedat de care să te fereşti. Cert este că la Mafia II m-am calmat un pic şi l-am terminat doar de cinci ori (inclusiv DLC-urile). 

Iar vestea că Mafia III îl va avea ca personaj şi pe Vito Scaletta (personajul principal din Mafia II) n-a făcut decât să-mi pună şiroaie de lacrimi pe obraz, în semn de mulţumire creatorilor jocului. Însă am o problemă peste care nu pot să trec. Jocul în sine

Povestea va fi, fără îndoială, un succes, chiar dacă se desprinde de stereotipul mafiei pure, originare din Italia. În anii ’60 existau chestii mai dure decât un băiat în costum care vorbeşte cu accent italian. De exemplu, unul dintre puţinii veteranii de război de culoare, care s-a întors în America încă segregată de rasism. Care s-a întors într-un New Orleans în care situaţia este explozivă, la propriu. Care-i faza cu maşinile care explodează la prima rafală de shotgun?!

În fine, nu vreau să fiu necioplit şi să-ţi stric fervenţa aşteptării (jocul va apărea, conform ultimelor declaraţii, în aprilie 2016), aşa că te las cu clipul de mai jos, în care vei afla ce poţi să mai conduci (în afară de maşini) în joc şi ce poţi să faci cu maşinile atunci când… atunci când nu explodează la contactul cu bordura. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide