Mai extrem decât Porsche 911 GT3 RS

Porsche este specialist în ultima vreme în producţia de serii limitate. Lumea spune că vine şi un GT3 RS în serie limitată.

Ce poate fi mai extrem decât un Porsche GT3 RS? Tot un GT3 RS dar cu un propulsor boxer de 4 litri care dezvoltă 500 CP. Zvonurile spun că modelul va fi prezentat pe 7 aprilie. Poate fi o glumă specifică lunii aprilie dar îi credem capabili pe cei de la Porsche de aşa ceva. Modelul va fi produs în serie limitată, doar 50 de exemplare vor fi disponibile. Noul model se pare că v-a renunţa şi la o parte din kilograme. Va fi categoric un model de colecţie/ circuit, dar care va avea un preţ pe măsură.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.