MAI loveşte din nou: Dialog de tot râsul între un poliţist şi un şofer beat: Cât arată, şefu? - FOTO

Ministerul Afacerilor Interne amuză şi avertizează „internauţii” printr-un mesaj în care relatează discuţia de sâmbătă seară dintre un poliţist şi un şofer aflat sub influenţa alcoolului.

MAI loveşte din nou: Dialog de tot râsul între un poliţist şi un şofer beat: Cât arată, şefu? - FOTO MAI loveşte din nou: Dialog de tot râsul între un poliţist şi un şofer beat: Cât arată, şefu? - FOTO

Ministerul Afacerilor Interne amuză şi avertizează „internauţii” printr-un mesaj în care relatează discuţia de sâmbătă seară dintre un poliţist şi un şofer aflat sub influenţa alcoolului.

Aşa cum ne-a obişnuit, mesajul MAI a fost însoţit de o poză cu celebrul Colonelu, pisicul mereu prezent la datorie să implementeze legea.

Acesta se adresează cu precădere „«navetiştilor» sau «cititorilor»: Atenţie, #Colonelu’ este mereu la datorie! Mai bine respectaţi regulile de circulaţie şi nu conduceţi dacă aţi consumat băuturi alcoolice!”

„Dialog între un poliţist şi un conducător auto sâmbătă seara!

- Bună seara! Agent ... de la Brigada Rutieră. Vă rog să-mi prezentaţi documentele dumneavoastră şi ale maşinii.
- ‘Trăiţi! Carnetul şi buletinul de la voi le am, deci le ştiţi... ale lui Roxy să vi le arate ea. Nu mă bag!
- Roxy fiind cine?
- Maşina, şefu... aşa o cheamă!
- Adică să vorbesc cu maşina?
- Pot să vorbesc şi eu... că mă ascultă!
- Aţi consumat băuturi alcoolice?
- Doar o bere... atât.
- Haideţi să facem o probă!
După câteva minute rezultatul apare pe etilotest.
- Cât arată, şefu?
- Cam cât o navetă... 1.26.
- Dar de unde ştiţi că fac naveta? V-a spus Roxy, nu?
- Încă nu am vorbit cu ea, dar puteţi să-i spuneţi dumneavoastră ceva!
- Ce?
- Adio, Roxy!
- De ce?
- De navetă!”

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.