Pe 24 octombrie are loc lansarea celui mai iubit model Volkswagen

Autor: Marius Vișan 14 oct. 2019 Știri auto
Pe 24 octombrie are loc lansarea celui mai iubit model Volkswagen

Dezvoltat şi îmbunătăţit de la o generaţie la alta, Golf a devenit un model de succes în întreaga lume. Pe 24 octombrie Volkswagen va prezenta în premieră mondială cea de-a opta generaţie Golf, mult mai digitalizată şi conectată şi, de asemenea, echipată cu o serie de inovaţii şi cu un design extrem de expresiv. 

Punctele forte care au făcut din Golf un bestseller la nivel mondial au fost perfecţionate în cadrul noii generaţii. Alături de noua gamă de motorizări eficiente, tehnologia de suspensie a fost şi ea îmbunătăţită, oferind noului model un plus de agilitate. Noul Golf devine, de asemenea, un trendsetter în ceea ce priveşte ecosistemul interior al maşinii, mai digitalizat şi conectat, cu funcţii inovatoare de conducere asistată şi cu servicii şi dotări bazate cu predilecţie pe online.

Designul său exterior este mai dinamic ca oricând, deşi poate fi instantaneu recunoscut drept un Golf din toate unghiurile. Interiorul oferă modelului compact un aspect fresh datorită culorilor, tapiţeriei şi noului afişaj digital de bord (digital cockpit).

Noua generaţie Golf urmează să intre pe piaţă în luna decembrie a anului în curs.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide