Making of: Video-uri oficiale Ferrari FF

ProMotor vă prezintă scene din spatele camerelor de filmat din timpul realizării video-urilor oficiale de prezentare a modelului Ferrari FF.

Cei de la Ferrari au dat publicităţii o nouă serie de materiale video de prezentare a celui mai nou model Ferrari, şi anume Ferrari FF. Noua maşină reprezintă un adevărat punct de cotitură în istoria mărcii italiene, Ferrari FF fiind primul model cu tracţiune integrală. Pe lângă acestea, Ferrari FF dispune şi de motorizări noi şi de o caroserie neobişnuită pentru marca Ferrari.

Cele trei video-uri date publicităţii prezintă noile tehnologii de la bordului lui Ferrari FF, spaţiul interior al maşini şi scene din spatele camerelor din timpul realizării video-urilor oficiale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.