Mamaia - maşini de lux

Le recunoaşteţi în reclame, în filme, pe la saloanele auto dar şi pe străzile din ţara noastră. Ele sunt câteva modele de vârf ale diviziei de lux din România şi s-au întâlnit pe litoral. Dar toate într-o parcare?

Mamaia - maşini de lux Mamaia - maşini de lux

Masini de lux la MamaiaAudi R8, Mercedes SLR 722, Maserati Granturismo, Wiesmann GT, Chevrolet Corvette, Porsche Cayman S şi aş putea să adaug înşiruirii de maşini de lux şi Hotelul Rex din Mamaia. Dacă vrei să-ţi parchezi maşina aici, asigură-te că eşti genul care poartă bijuterii precum un ceas Ferrari şi că maşina pe care o conduci nu e doar o caleaşcă pe lângă cele din imagini.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.