Mansory Aston Martin Vantage V8

Aston Martin Vantage V8 radiază esenţa stilului britanic, elegant, rigid, dar în acelaşi timp sensibil. Cu ajutorului make-up-ului oferit de către cei de la Mansory, "micuţul nobil" îţi etalează adevăratele valenţe sportive.

Mansory Aston Martin Vantage V8 Mansory Aston Martin Vantage V8
Culoarea galbenă a caroseriei scoate în evidenţă foarte bine formele agresive ale lui Mansory Aston Martin Vantege V8. Acestea sunt date de redesenarea spoilerului faţă, pentru a face loc celor patru proiectoare de ceaţă, dar şi a prizei de aer frontale mărite. Linia sportivă continuă cu amplasarea, pe laterale, a unor prize de aer şi montarea unor jante de aliaj uşor, de 20".

Designul părţii din spate este dominat de spoilerul masiv în care Mansory a intregrat perfect un sistem de evacuare cu patru terminaţii din crom şi un difuzor aerodimanic din fibră de carbon.

Interiorul poate să fie garnisit cu cele mai fine materiale, sau cu fibră de carbon, până la cele mai mici detalii, totul tinând doar de gusturile şi dorinţele clienţilor. Scaunele îmbrăcate în piele sau pedalierul din aluminiu perforat sunt elemente care nu pot să lipsească din lista de "cumpărături".
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.