Marca preferată a americanilor este Porsche

Conform celui mai nou studiu realizat de binecunoscuta organizaţie JD Power, Porsche este marca favorită a americanilor.

Marca preferată a americanilor este Porsche Marca preferată a americanilor este Porsche

Pentru al şaptelea an consecutiv, Porsche câştigă titlul de "maşina preferată a americanilor". Pe o scală de la 0 la 1.000 producătorul german a reuşit să obţină 879 de puncte. Locul doi este ocupat de Jagaur care a contabilizat 857 de puncte, iar locul trei este ocupat tot de o marcă din Germania, şi anume, BMW, bavarezii au reuşit să adune 850 de puncte. Primul model american pe care-l regăsim în top este Lincoln, care a contabilizat 820 de puncte, clasându-se astfel pe locul nouă.

Pe lângă aceste aspecte, studiu făcut de JD Power a mai scos la iveală faptul că modelele noi sau facelift-urile sunt mult mai atrăgătoare şi mai performante, etalând chiar şi consumuri de carburant mai reduse decât maşinile pe care le înlocuiesc.

Studiul a măsurat gradul de atractivitate a maşinilor, bazat pe evaluarea proprietarilor, care au trebuit să răspundă la peste 80 de întrebări. "Examinarea" a fost făcută din luna februarie până în luna mai şi a inclus peste 73.000 de maşini.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.