Marchionne confirmă viitorul Maserati SUV

Sergio Marchionne a confirmat pentru Wall Streat Journal că Maserati va construi în 2013 un SUV bazat pe Jeep Grand Cherokee.

Marchionne confirmă viitorul Maserati SUV Marchionne confirmă viitorul Maserati SUV

Conform WSJ, Sergio Marchionne, preşedeintele Chrysler şi Fiat, a anunţat că în 2013 Chrysler va produce un SUV premium care se va vinde sub sigla Maserati. Viitorul SUV Maserati va fi construit pe platforma tehnică al lui Jeep Grand Cherokee. Marchionne a declarat că platforma este foarte bună, iar în momentul de faţă este utilizată pentru Mercedes M - Class, acesta întrebându-se de ce nu ar fi bună şi pentru Maserati. Preşedintele Fiat nu a înaintat nici o data mai exacta despre lansarea SUV-ului Maserati şi nici despre propulsoarele care vor echipa viitorul model.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.