Mari Întrebări, o nouă campanie marca Descoperă.ro

Descoperă.ro lansează Mari Întrebari, o campanie adresată copiilor între 2 şi 99 de ani. Pe tot parcursul verii, echipa Descoperă.ro îşi va provoca zilnic cititorii cu câte o întrebare, la care va oferi răspunsuri complete.

Mari Întrebări, o nouă campanie marca Descoperă.ro Mari Întrebări, o nouă campanie marca Descoperă.ro

De ce dormim noaptea? Cine a inventat ciocolata? Care este cel mai mare muşchi al corpului omenesc? Ce dimensiuni are un teren de fotbal? Ce este aurora boreală? Care sunt diferenţele dintre jaguar şi leopard? Ce este Triunghiul Bermudelor? Sunt doar câteva dintre întrebările ale căror răspunsuri le veţi putea găsi de astăzi pe Descoperă.ro, reunite într-o secţiune specială.

Descoperă.ro lansează Mari Întrebari, o campanie adresată copiilor între 2 şi 99 de ani. Pe tot parcursul verii, echipa Descopera.ro îşi va provoca zilnic cititorii cu câte o întrebare, la care va oferi răspunsuri complete.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.