Marius Şumudică a rămas fără permis: „Vezi că nu vrem să ai aceeaşi soartă ca domnul Năstase, să te lungim pe jos!”

Am urmărit un pic dezamăgit meciul ...

Marius Şumudică a rămas fără permis: „Vezi că nu vrem să ai aceeaşi soartă ca domnul Năstase, să te lungim pe jos!” Marius Şumudică a rămas fără permis: „Vezi că nu vrem să ai aceeaşi soartă ca domnul Năstase, să te lungim pe jos!”

Marius Şumudică, antrenor liber de contract, a trecut printr-un moment neplăcut petrecut chiar înaintea amicalului dintre România şi Finlanda, 2-0, scrie ProSport.ro

"Am urmărit un pic dezamăgit meciul (n.red. - România - Finlanda) pentru că am fost deposedat de carnetul de conducere cu un sfert de oră înainte, în drum spre casă. Am încercat, am vorbit frumos. Chiar mi s-a atras atenţia: 'Vezi că nu vrem să ai aceeaşi soartă ca domnul Năstase, să te lungim pe jos!'. Mi s-a spus că am trecut pe culoarea galben spre roşu. I-am spus că sunt un cetăţean oarecare, să nu considere că mă numesc Şumudică. A zis că nu-l interesează fotbalul, aşa după nume îşi aduce aminte ceva vag. Un băieţaş cu o freză într-o parte. Am dovadă şi pot să circul 15 zile. Plec în vacanţă cu soţia, zece zile le scap", a declarat Marius Şumudică, cel care i-a condus până de curând pe turcii de la Kayserispor, la ProX.

România a învins la Ploieşti pe Finlanda cu scorul de 2-0,  meciul amical reprezentând şi retragerea oficială a lui Bogdan Lobonţ. Golurile au fost marcate de Manea şi Deac.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.