Market-urile online văd negru pe piaţa diesel SH. Cu cât au scăzut preţurile?

Audi A3 cu 11% mai ieftin e o afacere bună

Market-urile online văd negru pe piaţa diesel SH. Cu cât au scăzut preţurile? Market-urile online văd negru pe piaţa diesel SH. Cu cât au scăzut preţurile?

Auto Express scrie că toată mişcarea antidiesel (emisii de noxe, suprataxe, programe tip RABLA dedicate) i-a speriat rău pe potenţialii cumpărători de diesel-uri second hand. Cu 26% au scăzut preţurile în medie, în Marea Britanie, 2016.

Motorway.co.uk (site de comparat maşini) spune că preţurile maşinilor cu motorizări diesel consacrate au scăzut cu 5.7% de la începutul anului. Un Opel Corsa diesel a ajuns să coste 1.750 de euro, în medie, de la 2.400 de euro cât era înainte de războiul Europei cu motorina. Un Audi A3 diesel costă acum cu 11.3% mai puţin.

Alex Buttle, coordonatorul site-ului Motorway, spune că “preţurile nu anunţă decât o singură tendinţă – de depreciere a maşinilor diesel peste tot în lume”. Din acest motiv, deţinătorii de maşini pe benzină care vor să le vândă au crescut preţurile cu până la 19% în cazul unui Golf sau al unui Polo. Asta înseamnă în opinia multor experţi că zilele diesel-ului sunt numărate şi că producătorii pot începe să scoată uşor-uşor din gamă anumite motorizări diesel care scad valoarea maşinii la revânzare. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.