Marşul “Respect în trafic” încinge bulevardele capitelei

Peste 200 de maşini şi motociclete participă sâmbătă la marşul „Respect în trafic”, din Bucureşti, care va continua în parcarea Băneasa Shopping City cu demonstraţii spectaculoase şi cascadorii. Fii sigur că nu le vei rata!

Marşul “Respect în trafic” încinge bulevardele capitelei Marşul “Respect în trafic” încinge bulevardele capitelei

Startul marşului "Respect în trafic" se va da din Parcul Carol, continuând pe traseul Piaţa Unirii - Piaţa Universităţii - Piaţa Romană - Piaţa Victoriei - Arcul de Triumf - Casa Presei Libere, având ca punct terminus parcarea Băneasa Shopping City.

Evenimentul va continua la această locaţie cu demonstraţii spectaculoase de îndemanare pe un traseu special amenajat în parcarea centrului comercial, urmat de cascadorii pe motocicletă duse la extrem de Dinu Sorin Marius, Petrean Adrian Sorin şi Sorin Zaharia.

Vă aşteptăm la locaţie împreună cu gazda evenimentului Cabral Ibacka, piloţii de raliu Bogdan Marişca şi Danny Ungur şi pilotul Citroen Racing Team din Campionatul Naţional de Raliu, care vor face demonstraţii spectaculoase de îndemânare pe un traseu special amenajat.

Ne vedem sâmbătă în parcarea Băneasa Shopping City!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.