Martin Schulz va prelua funcţia de CEO al Mercedes-Benz România

Martin Schulz (45 de ani), în prezent Head of Product & Marketing în cadrul Mercedes-Benz Korea, va prelua funcţia de CEO al Mercedes-Benz România de la predecesorul său, Philipp Hagenburger, începând cu 1 iunie 2019.

Martin Schulz va prelua funcţia de CEO al Mercedes-Benz România Martin Schulz va prelua funcţia de CEO al Mercedes-Benz România

Martin Schulz (45 de ani), în prezent Head of Product & Marketing în cadrul Mercedes-Benz Korea, va prelua funcţia de CEO al Mercedes-Benz România de la predecesorul său, Philipp Hagenburger, începând cu 1 iunie 2019.

De la 1 mai 2019, Philipp Hagenburger (54 de ani) face parte din echipa Daimler South East Asia Pte. Ltd, în calitate de CEO, după ce a administrat cu succes activităţile diviziei de Passenger Cars şi a condus Mercedes-Benz România timp de trei ani. 

Martin Schulz s-a alăturat echipei Mercedes-Benz în urmă cu 20 de ani, iar parcursul său profesional a inclus atribuţii în mai multe ţări. În ultimii ani, a fost responsabil de activităţile de Sales & Marketing din Vietnam şi Thailanda şi, din 2016, a ocupat funcţia de Head of Product & Marketing, Mercedes-Benz Korea.

„Sunt foarte încântat să mă alătur echipei Mercedes-Benz România şi, împreună, să continuăm consolidarea poziţiei Mercedes-Benz pe piaţă şi să ducem mai departe munca excepţională cu care i-am obişnuit pe clienţii şi partenerii noştri. Portofoliul de produse şi servicii inovatoare ne oferă cele mai bune premise în stabilirea unei fundaţii puternice pentru mobilitatea viitorului, precum şi în menţinerea celor mai înalte standarde de calitate pentru clienţii români”, a spus Martin Schulz.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.