Maruti Suzuki Swift DZire - accident

Accidente se întâmplă la tot pasul, dar parcă unele maşini chiar o merită... Maruti DZire nu este genul de maşină după care să îţi pară neapărat rău că a căzut în râu.

Maruti Suzuki Swift DZire - accident Maruti Suzuki Swift DZire - accident
Suzuki Swift este, în sine, o maşinuţă reuşită din punct de vedere estetic, însă adăugarea unui portbagaj a condus la un rezultat cel puţin discutabil. Recent, un test drive realizat în India cu Maruti DZire ("Swiftul cu portbagaj") s-a terminat în apă. Probabil că răţuşca cea urâtă voia o mică bălăceală...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.