Maserati Granturismo S Limited Edition - doar 12 exemplare!

Cea mai sportivă marcă a grupului Fiat, după Ferrari, sărbătoreşte 150 de ani de la unificarea Italiei, cu o ediţie specială de Granturismo S.

Maserati Granturismo S Limited Edition - doar 12 exemplare! Maserati Granturismo S Limited Edition - doar 12 exemplare!

Este suficient doar să pronunţi numele Maserati, pentru a induce ideea de exclusivitate. Totuşi, a doua marcă sportivă a grupului Fiat, după legendarul Ferrari, poate fi de-a dreptul prohibitivă uneori, iar noul Granturismo S Limited Edition, prezentat la Salonul Auto de la Bologna, este cea mai bună dovadă în acest sens.

Maşina va fi disponibilă în doar 12 exemplare, care, la rândul lor, nu vor fi puse în vânzare decât în Italia, iar acest lucru, pentru că modelul aniversează 150 de ani de la unificarea acestui stat.

Exteriorul este îmbogăţit, cu ajutorul vopselei mate Sebring Blue, precum şi a inserţiilor de carbon prezente la nivelul splitter-ului, pragurilor, mânerelor, precum şi al oglinzilor retrovizoare, şi al eleronului.

Jantele de 20 de inchi vin şi ele într-un finisaj mat, însă pentru acestea a fost aleasă o nuanţă de negru, ce se potriveşte de minune cu etrierele de frână din aluminiu, precum şi cu farurile carenate în negru.

Interiorul preia câteva din elementele prezente pe versiunea MC Stradale, dar punctul principal de atracţie este reprezentat de placuţa aflată la baza consolei centrale, care te anunţă că nu te afli într-un Maserati obişnuit.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.