Maserati GranTurismo S - test drive

Peste 200 de jurnalişti din 30 de ţări au avut ocazia să testeze, în premieră noul Maserati GranTurismo S.

Din 12 mai până în 30 mai peste 200 de jurnalişti au avut privilegiul de a face o "tură" cu noul Maserati GranTurismo S, pe străzile din Italia. Noul Maserati a fost lansat cu ocazia Salonului de la Geneva din acest an.

Faţă de GranTurismo standard cu 405 cai, S-ul are 440 de cai şi o nouă cutie de viteze, capabilă de treceri de la o treaptă la alta într-o zecime de secundă. Din sprintul de la 0 la 100 km/h noile îmbunătăţiri dinamice castrează 0,3 secunde, modelul atingând acum prima sută în 4,9 secunde.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.