Maserati GranTurismo Sport soseşte la Geneva 2012

Cel mai nou bolid italian, înlocuitorul lui GranTurismo S, soseşte pe pământ elveţian, cu un design revizut discret şi cu 460 CP sub capotă.

Maserati GranTurismo Sport soseşte la Geneva 2012 Maserati GranTurismo Sport soseşte la Geneva 2012

Acum patru ani, la Salonul Auto Geneva, îşi făcea intrarea triumfală Maserati GranTurismo S. În 2012, tot la salonul auto elveţian, italienii aduc versiunea upgradată a acestuia, denumită GranTurismo Sport. Din punct de vedere vizual, maşina poate fi considerată un facelift, dar titulatura aleasă indică poziţionarea acesteia ca model complet nou.

Astfel, bara de protecţie este redesenată, prizele de aer frontale fiind acum decupate mai incisiv şi având dimensiuni vizibil mărite. Farurile dispun de LED-uri de zi, iar la partea din spate, noile stopuri au primit un ton închis.

Nici interiorul nu a fost uitat, aici cea mai mare noutate fiind reprezentată de volanul revizuit. Sub capotă, V8-ul de 4,7 litri îşi va face datoria în modul cel mai zgomotos, livrând 466 CP.

Astfel, demarajul de la 0 la 100 km/h este realizat în mai puţin de cinci secunde, dar cifrele oficiale legate de performanţele maşinii urmează a fi declarate la Geneva, unde va putea fi admirată pentru prima oară maşina.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.