Maserati Quattroporte Bellagio Fastback

Maserati Quattroporte Bellagio Fastback, prima variantă de caroserie break a constructorului italian, va fi produsă în serie limitată.

Maserati Quattroporte Bellagio Fastback Maserati Quattroporte Bellagio Fastback
Prezentată în premieră mondială la show-ul automobilistic, Concorso d'Eleganza Villa d'Este, Maserati Quattroporte Bellagio Fastback , varianta break a lui  Quattroporte va fi propulsată de  V8-ul de 4,2 litri care dezvoltă 400 CP. Performanţele dinamice ale maşinii sunt exact aceleaşi ca ale lui Maserati Quattroporte (sprintul de la 0 la 100 km/h se realizează în 5,2 secunde, iar viteza de top este de 275 km/h).

Expicaţia faptului că cele două variante de caroserie au aceleaşi valori ale perfomanţelor dimanice este că, Maserati Quattroporte Bellagio Fastback este mai greu decăt Quattroporte cu doar 50 de kg, fiind un surplus de greutate nesemnificativ, după spusele oficialilor italieni.

Cu ocazia lansării lui Maserati Quattroporte Bellagio Fastback, oficialii firmei constructoare au declarat că maşina va fi produsă în serie limitată, precizând faptul că cei care vor dori să cumpere maşina vor putea să-şi customizeze maşina.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.