Maserati Quattroporte facelift

Maserati pregăteşte un facelift al navei amiral Quattroporte, aceasta fiind surprinsă pe circuitul de la Nurburgring în teste.

Maserati Quattroporte facelift Maserati Quattroporte facelift
Site-ul www.4wheelsblog.com prezintă poze spion ale lui Maserati Quattroporte. Modificările aduse lui Quattroporte par a fi la partea frontală a maşinii deoarece aceasta este singura zonă acoperită. Camuflajul sugearează faptul că au fost regândite şi redesenate prizele de aer, grila radiatorului, dar şi forma blocurilor optice. Probabil facelitful lui Maserati Quattroporte va fi lasat oficial la sfârşitul acestui an.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.