Mash-up între Up! şi Golf. Primele schiţie oficiale cu viitorul Volkswagen electric - FOTO

Volkswagen tocmai a prezentat primele schiţe cu viitorul...

Mash-up între Up! şi Golf. Primele schiţie oficiale cu viitorul Volkswagen electric - FOTO Mash-up între Up! şi Golf. Primele schiţie oficiale cu viitorul Volkswagen electric - FOTO

 


Volkswagen tocmai a prezentat primele schiţe cu viitorul vehicul electric pe care îl va produce. 

Cu câteva zile în urmă, constructorul auto german a lansat trei imagini teaser cu noul VW electric, iar acum continuă cu alte schiţe oficiale, însoţite de descrierea: "vehiculul este la fel de revoluţionar ca Beetle-ul acum şapte decenii..."

Chiar dacă sunt doar nişte schiţe, VW încearcă se ne pregătească pentru ceea ce urmează. Conform oficialilor, vehicului full electric va fi lansat în 2019, iar prin acest nou proiect, Volkswagen încearcă să limiteze efectele scandalului Dieselgate, aşa că îşi concentrează toate resursele asupra vehiculelor electrice.

Vizual, pare a fi un mash-up futurist între Up! şi Golf. Din punct de vedere al performanţelor tehnice, se preconizează că maşina va acoperi 482 de km pe o singură încărcare, care va dura doar 15 minute.

GALERIE FOTO

Sursă: Carscoops.com


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.