Maşina anului 2018. Acestea sunt nominalizările - FOTO

În fiecare an, un grup de jurnalişti din toată Europa alege ...

Maşina anului 2018. Acestea sunt nominalizările - FOTO Maşina anului 2018. Acestea sunt nominalizările - FOTO

În fiecare an, un grup de jurnalişti din toată Europa alege, în urma unor teste, modelul care poartă titlul de Maşina Anului. Pentru ediţia din 2018, juriul a făcut o listă cu 7 de maşini care intră în cursă.

În fiecare an, concursul Car of the Year (COTY) desemnează modelul care poartă titlul de Maşina Anului în Europa. În 2017, noul Peugeot 3008 a fost modelul încoronat de juriul format din jurnalişti care scriu la unele dintre cele mai importante publicaţii auto de pe Bătrânul Continent.

Pentru ediţia din 2018 a concursului, membrii juriului au făcut o listă cu 7 de maşini care intră în cursa pentru titlul de Maşina Anului 2018 în Europa.

Rezultatul va fi anunţat în luna martie 2018. Până atunci, însă, poţi să arunci o privire pe listă şi să ne spui care crezi că va lua titlul de data aceasta.

Alfa Romeo Stelvio

Audi A8

BMW Seria 5

Citroën C3 Aircross

Kia Stinger

Seat Ibiza

Volvo XC40

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.