Maşina asta nu e ceea ce crezi! Sub tablă se află „leopardul” la care te-ai fi aşteptat mai puţin - VIDEO

Ce vedeţi mai jos nu este un Lamborghini Murcielago ...

Maşina asta nu e ceea ce crezi! Sub tablă se află „leopardul” la care te-ai fi aşteptat mai puţin - VIDEO Maşina asta nu e ceea ce crezi! Sub tablă se află „leopardul” la care te-ai fi aşteptat mai puţin - VIDEO

Ce vedeţi mai jos nu este un Lamborghini Murcielago, aşa cum probabil bănuiaţi, ci o Toyota MR2. Cineva care se pricepe la maşini s-a întâlnit cu el pe o stradă din Londra şi-a dat seama că este un fake. Cu ajutorul unei aplicaţii omul a reuşit să afle să sub forma de Lambo se află defapt o Toyota. 

Cineva foarte talentat la tuning i-a făcut o transformare radicală, şi iată cum arată după „operaţia estetică”.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.