Maşina BMW condusă de Liviu Dragnea de la PSD de la Mare către Bucureşti

A cui e maşina pe care o conducea liderul PSD?

Maşina BMW condusă de Liviu Dragnea de la PSD de la Mare către Bucureşti Maşina BMW condusă de Liviu Dragnea de la PSD de la Mare către Bucureşti

Ionuţ Moşteanu, deputat USR, a observat în chitanţa de peaj postată de Liviu Dragnea pe Facebook pe 1 mai că liderul PSD a condus spre Bucureşti un BMW Seria 7 care nu figurează în declaraţia de avere. Dl. Moşteanu a confruntat seria de şasiu de pe chitanţa care confirmă plata taxei de pod de la Feteşti de către dl. Liviu Dragnea, cu cea din declaraţia de avere.

”Am aflat că a fost ieri o problemă cu plata taxei la Feteşti. Nu este prima dată şi nu o să fie nici ultima dată pentru că cei de la centrul tehnic la CNADNR au mulţi paşi de făcut pentru a-şi îmbunătăţi infrastructura IT. Reamintesc că directorul general al CNADNR, protejatul domnului Dragnea a fost şef la acest Stream pe vremea la care s-au implementat aceste sisteme de plată. Altceva mi se pare distractiv. M-am uitat că domnul Dragnea a fost foarte activ pe Facebook aseară (marţi seara - n.r.). Avea timp, s-a tot blocat traficul şi a pus o poză cu chitanţa (de la plata rovinetei - n.r.) în care se vedea şi seria de şasiu. La o simplă verificare pe internet am văzut că seria de şasiu corespunde unei maşini BMW seria 7 de ultimă generaţie, un BMW foarte nou, de peste 100.000 euro. Mă bucur pentru dânsul că are prieteni aşa de buni care, iată, îi dau o astfel de maşină să se ducă la mare de 1 Mai pentru că nu este maşina dânsului, nu este în declaraţia de avere sau poate şi-a cumpărat-o şi o să o vedem în declaraţia de avere din iunie”, a declarat deputatul USR.

USR-istul a mai adăugat că Liviu Dragnea ”probabil nu are nimic de ascuns”, motiv pentru care a prezentat acele chitanţe.

”Probabil nu are nimic de ascuns. Cum spuneam este cu o maşină care nu apare în declaraţia de avere, o maşină foarte scumpă a cărei valoare este greu să o poată justifica cu salariul de la Parlament. Dacă dânsul o poate justifica este treaba dânsului. Am spus că poate o să o vedem în declaraţia de avere de la sfârşitul lunii iunie când se depun”, spune Ionuţ Moşteanu.

Sursă Mediafax.ro

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.