Maşina – cel mai excitant loc de făcut sex

Potrivit unui sondaj realizat în America de către renumitul producător de prezervative Trojan, s-a ajuns la concluzia că cel mai dorit loc de făcut sex este în maşină.

Maşina – cel mai excitant loc de făcut sex Maşina – cel mai excitant loc de făcut sex

În urma studiului realizat de Trojan, 48% din tinerii americani au spus că cel mai excitant loc în care au făcut sex este în maşină. "Sexul pe roţi" bate cel mai tentant loc, şi anume "în patul altcuiva", care a înregistrat un procent de 33%.

Cei care au participat la acest sondaj nu au specificat dacă sexul este mai bun în maşina personală sau în a altcuiva. Când au fost întrebaţi în ce locuri unde nu au mai încercat ar dori să facă sex, 33% dintre bărbaţi au răspuns că ar vrea în avion, în timp ce 26% din răspunsurile femeilor nu implicau mijloacele de transport, ci mai degrabă locurile ceva mai comode, cum ar fi plaja sau marea.

Acest studiu se bazează pe două sondaje efectuate de StrategyOne în perioada 15-21 martie 2011. Primul sondaj a avut loc pe un eşantion de 1.000 de persoane din Statele Unite cu vârste de peste 18 ani, timpul necesar alocat întrebărilor fiind de 10 minute. Cel de-al doilea sondaj a fost tot online, însă s-a realizat pe un eşantion de 2.000 de persoane din cele mai mari 10 oraşe din Statele Unite (New York, L.A., Chicago, Philadelphia, Boston, San Francisco, Dallas, Washington, Atlanta şi Houston).

Vouă cât de tentantă vi se pare maşina în locul patului?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.