Maşină cu funcţii de dronă, testată de japonezi - VIDEO

Vehicul asemănător unei dorone cu patru elice, care poate transporta pasageri.

Maşină cu funcţii de dronă, testată de japonezi - VIDEO Maşină cu funcţii de dronă, testată de japonezi - VIDEO

Japonezii de la NEC Corp. au creat un vehicul asemănător unei dorone cu patru elice, care poate transporta pasageri. Fiind alimentat de o baterie specială vehiculul s-a înălţat 3 metri deasupra solului, scrie Ziarul Financiar.

Guvernul japonez are planuri mari în privinţa maşinilor zburătoare, dorind ca Japonia să devină principala ţară unde se vor lansa şi vor funcţiona aceste vehicule, mai ales că ţara nu a reuşit să ţină pasul cu cele mai recente tendinţe din domeniul auto, cum sunt autoturismele electrice şi serviciile de ride-hailing.

Japonia plănuieşte ca până în 2023 să se folosească de maşinile zburătoare pentru a transporta diferite mărfuri, urmând ca în 2030 să treaca la un upgrade, în urma căruia şi oamenii vor avea acces la aceste vehicule. Odată ce oamenii se vor putea deplasa cu ajutorul acestei tehnologii, Japonia va reuşi să rezolve problema traficului congestionat cu care se confruntă la momentul actual.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.