Maşina cu numărul VN 01 suveran. O poveste adevărată cu un şofer care nu recunoaşte actele emise de stat - VIDEO

Viorel Suveranu, pe numele său Viorel Nicolovici, în vârstă de 43 de ani ...

Poliţiştii din Gorj au avut parte de un caz neobişnuit. Ei au oprit  o maşină cu numărul de înmatriculare VN 01 suveran. Bărbatul de la volan s-a autointitulat Viorel Suveran, şi avea propriile acte. El nu vrea să fie ca ceilalţi cetăţeni ai României şi nu recunoaşte actele de stare civile emise de stat şi asta pentru că el consideră că ar deveni înrobit.

Citeşte şi Noi credem că e cel mai frumos break din lume. Noul Volvo la care BMW, Audi şi Mercedes se uită cu invidie (galerie foto)

Viorel Suveranu, pe numele său Viorel Nicolovici, în vârstă de 43 de ani, s-a ales cu dosar penal şi este cercetat pentru comiterea a două infracţiuni. El este vizat pentru conducerea unei maşini, asta deşi avea permisul suspendat şi conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare.

Bărbatul nu vede care este problema numărului de înmatriculare, din moment ce nu recunoaşte actele emise de statul român. Ciudat este că Viorel Suveran este lider de sindicat la Complexul Energetic Oltenia. Chiar şi aşa, nu este singurul român care nu se supune actelor emise de stat. Acest grup de oameni, care nu consideră că trebuie să fie ca restul, înrobiţi, îşi confecţionează propriile acte de identitate. Obligatoriu, ele nu conţin Codul Numeric Personal (CNP).

Citeşte şi Una dintre condiţii i-a descalificat direct pe ardeleni din competiţie

VIDEO

Sursă: playtech.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.