Maşina cu uşi glisante pe verticală

Cea mai nouă şi unică tehnologie de la Jatech “Disappearing car doors” este în măsură să-ţi echipeze propria maşină.

Inventatorii şi designerii tehonologiei “Disappearing car doors” de la Jatech au reuşit să creeze un sistem de deschidere pe verticală a portierelor maşinii, care pot intra în podea doar prin apăsarea unui singur buton. Sistemul de retragere a uşilor nu afectează poziţia oglinzilor exterioare şi nici distanţa gărzii la sol, intrarea în maşină putând fi făcută cu mult mai multă lejeritate şi comoditate.

Cei care îşi vor echipa maşina cu asemenea uşi, cu siguranţă vor atrage atenţia tuturor, indiferent de locaţia în care se vor afla, fie la o benzinărie, restaurant, club sau supermarket.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.