Maşina de 100 de mii euro pe care sponsorii i-au pregătit-o Simonei Halep - GALERIE FOTO

Simona Halep va deveni proprietara încă unui autoturism de lux ...

Maşina de 100 de mii euro pe care sponsorii i-au pregătit-o Simonei Halep - GALERIE FOTO Maşina de 100 de mii euro pe care sponsorii i-au pregătit-o Simonei Halep - GALERIE FOTO

Simona Halep va deveni proprietara încă unui autoturism de lux, datorită faptului că s-a clasat pe locul 1 în ierarhia "Race to Singapore". Sportiva din Constanţa, care ocupă fotoliul de lider şi în clasamentul WTA, va primi cheile maşinii Porsche 911 GTS Cabriolet în cadrul unei ceremonii programate pe 21 octombrie.

Halep este răsplătită pe măsură pentru faptul că a adunat 5.675 de puncte în acest sezon, cele mai multe cu care se poate lăuda o jucătoare în circuit! Porsche, sponsorul principal al Turneului Campioanelor, îi oferă sportivei aflate pe locul 1 în clasamentul pentru Singapore o maşină 911 GTS Cabriolet, care valorează peste 100.000 de euro.

GALERIE FOTO

Citeşte articolul complet pe ProSport.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.