Maşina de 3.000 de dolari

Automobilul de 3.000 de dolari pe care Renault şi Nissan Motor intenţionează să îl producă în colaborare cu compania indiană Bajaj Auto ar putea fi comercializată sub trei branduri, a declarat preşedintele alianţei franco-japoneze, Carlos Ghosn, citat de Reuters.

Maşina de 3.000 de dolari Maşina de 3.000 de dolari
"Suntem trei parteneri, aşa că v-o puteţi imagina cu trei înfăţişări diferite", a afirmat Ghosn într-un interviu. Reprezentanţii Renault şi Nissan discută cu cei ai Bajaj, al doilea mare producător indian de motociclete, fezabilitatea construirii unui automobil foarte ieftin, care să concureze cu maşina de 2.500 de dolari produsă de grupul Tata Motors pentru piaţa din India.

"Am văzut desenele. Ştim deja ce motor, transmisie şi mărime va avea maşina, dar nu a fost construit încă un prototip", a spus Ghosn. El a precizat că proiectul se află încă în faza de preconcepţie, dar ulterior lucrurile vor evolua foarte rapid. Ghosn a reiterat că lansarea ar putea avea loc în 2010, pentru a nu rămâne prea mult în urma Tata Motors, care va prezenta propriul automobil ieftin cu un an mai devreme.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.