Maşina de 3.000 de dolari

Bajaj Automotive a lansat prototipul care va servi drept platfornă tehnică pentru maşina de 3.000 de dolari a celor de la Renault/Nissan.

Maşina de 3.000 de dolari Maşina de 3.000 de dolari
Chiar dacă toate capetele de afiş ale presei auto internaţionale sunt ţinute de Tata Nano, cei de la Bajaj Automotive au lansat prototipul care va sta la baza viitoarei maşini low cost Renault/Nissan, al cărui preţ va fi de 3.000 de dolari. Viitoarea maşină se pare că va fi lansată în 2009, conform celor de worldcarfans.com.

Este posibil ca maşina să nu fie comercializată doar în India, ci să fie vândută şi pe pieţele din Europa, USA, Canada şi Japonia. Automobilul va fi propulsat de un motor pe benzină şi opţional va fi disponibil şi unul diesel, compania indiană neexcluzând şi posibilitatea unei propulsii hibride.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.