Maşina de 3000 de dolari - Informaţii noi

Noul model de automobil cu preţ foarte redus, de circa 3.000 dolari, pe care producătorul francez Renault intenţionează să îl dezvolte pentru piaţa indiană, aflată în creştere rapidă, nu va concura direct cu Logan.

Maşina de 3000 de dolari - Informaţii noi Maşina de 3000 de dolari - Informaţii noi
UPDATE: Un purtător de cuvânt al Renault a declarat că reprezentanţii grupului discută cu cei ai companiei Bajaj Auto, aceasta fiind al doilea mare fabricant de motociclete din India, în legătură cu producerea unui automobil cu un preţ de 3.000 de dolari. Preşedintele Renault şi Nissan Motors, Carlos Ghosn, a declarat anterior cã Mahindra & Mahindra ar fi "partenerul firesc" al grupului, la fabricarea unui automobil mic, dată fiind colaborarea cu compania indiană pentru producerea automobilului Logan.


Nissan şi Renault analizează fezabilitatea construirii unui model de 3.000 de dolari, în colaborare cu producătorul indian de tractoare şi vehicule utilitare Mahindra & Mahindra, pentru a concura direct cu automobilul anunţat de compania indiană Tata Motors pentru anul viitor, care va fi comercializat la un preţ mai mic de 3.000 de dolari.

La momentul lansării automobilului anunţat de Tata, Renault va deţine suficientă informaţie pentru producerea unui model cu un cost similar, a precizat oficialul grupului francez. "Un potenţial partener este Mahindra, cu care colaborăm, dar nu am finalizat încă un acord", a arătat directorul general Renault şi Nissan, Carlos Ghosn. Maşina cu preţ foarte redus nu va concura direct cu modelul Logan, lansat în India în luna iunie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.