Maşina de poliţie Opel Ampera

Gigantul GM se pregăteşte de lansarea modelului electric Opel Ampera cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2011, dar până să ajungă în showroom-uri maşina ar putea să intre în dotarea poliţiei.

Maşina de poliţie Opel Ampera Maşina de poliţie Opel Ampera

Compania susţine ideea că Opel Ampera ar putea să fie o maşină excelentă de patrulă în perimetrul oraşelor. În condiţiile în care preţul maşinii se ridică undeva în jurul sumei de 42.000 de euro, ar fi un impuls foarte bun al vânzărilor dacă Opel Ampera ar face parte din flota poliţiei.

Opel Ampera este varianta europeană a proaspăt lansatului Chevrolet Volt. Ca şi fratele său geamăn de peste ocean, Opel Ampera are o autonomie în modul strict electric între 40 şi 80 km, fiind prelungită până la 500 km graţie unui motor cu ardere internă care are rol de generator de curent.

Versiunea de serie Opel Ampera va fi prezentată publicului cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.