Maşina de porţelan: Bugatti Veyron Grand Sport "L'Or Blanc"

După ce în urmă cu ceva timp am văzut primele imagini cu Bugatti Veyron L'Or Blanc, acum avem ocazia să îi cunoaştem pe oamenii care au dat naştere acestui model. Vezi în următorul material video cum se transformă un "simplu" Veyron Grand Sport în L'Or Blanc.

Bugatti Veyron Grand Sport "L'Or Blanc" este rezultatul parteneriatului dintre constructorul de automobile şi producătorul de porţelanuri fine Konigliche Porzellan-Manufaktur (KPM). Caroseria, dar şi anumite elemente din habitaclu sunt acoperite cu cel mai fin porţelan.

Sigla din centrul roţiilor, capacul rezervorului, dar şi "semnătura" "EB" din spatele maşinii sunt acoperite cu porţelan. Materialul ceramic este utilizat la interior în opt locuri de pe consola centrală şi pe panoul din spatele scaunelor. În plus, maşina este echipată cu o dotare mai mult sau mai puţin ciudată, dar care se încadrează perfect în maşina de porţelan. Vorbim despre un set de picnic, cu farfurii special creat de KPM pentru Bugatii.

"La început a părut o idee neobişnuită să utilizezi porţelan la o maşini, mai ales dacă vorbim despre cea mai rapidă decapotabilă din lume", a declarat Dr. Stefan Brungs, Director de Vânzări şi Marketing la Bugatti Automobiles. "Dar, Bugatti înseamnă realizarea ideilor excepţionale. Asta ne permită să ducem mai departe moşterirea primită de la Ettore Bugatti, căruia îi plăcea să experimenteze cu noi materiale." a mai adăugat Brungs.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.