Maşina de tuns iarba F1

Pentru a tunde iarba într-un mod mai rapid şi neobişnuit, noul concept F1, este tocmai potrivit pentru fanii de Formula 1 care au gazon în faţa casei.

Maşina de tuns iarba F1 Maşina de tuns iarba F1
Francezul Kadeg Boucher a avut ideea de a construi un concept de maşină de tuns iarba denumită F1, inspirată de designul bolizilor din Formula 1. Echipată cu suspensii de curse, oglinzi retrovizoare,volan sport cu LCD şi un design în stil John Player, conceptul F1 ar putea să doboare chiar recordul mondial de tuns iarba.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.