Maşina din cannabis, singura care se dă mai departe (cine a spus asta?)

Autor: Alexandru Banu 14 iun. 2016 Știri auto
Maşina din cannabis, singura care se dă mai departe (cine a spus asta?)

 


Bruce Dietzen, un om de afaceri american, a reuşit să îmbine pasiunea sa pentru maşini şi canabis construind un automobil a cărui caroserie a fost confecţionată dintr-un material compozit pe baza fibrelor de canabis, scrie Autoblog.md.

Dietzen a construit maşina pe baza unui şasiu provenit de la o Mazda MX-5, pe care a asamblat o caroserie dintr-un materialul confecţionat din cânepă. Materialul a fost comandat din China deoarece legea americană nu permite comercializarea acestuia.

Văzând că maşina (care a primit numele Canna) a stârnit interesul publicului Dietzen a hotărât să deschidă o afacere, înfiinţând o companie care se ocupă de astfel de modificări. La comandă acesta asamblează maşini care au sub capotă între 100 şi 640 de cai putere, clienţii având posibilitatea să aleagă chiar şi modele cu motoare electrice.

Preţul unui astfel de automobil începe de la 40.000 şi poate ajunge până la 200.000 de euro. 

 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide