Maşina din imagini a costat 820.000 de euro, dar merită fiecare ban - GALERIE FOTO

Maşina ruginită pe care aveţi ocazia să o vedeţi în imagini este...

Maşina din imagini a costat 820.000 de euro, dar merită fiecare ban - GALERIE FOTO Maşina din imagini a costat 820.000 de euro, dar merită fiecare ban - GALERIE FOTO

 


Maşina ruginită pe care aveţi ocazia să o vedeţi în imagini este un Aston Martin care acum foarte mulţi ani a participat la cursele de anduranţă. Deşi în prezent se află într-o stare deplorabilă ea a fost vândută pentru uimitoarea sumă de 679,100 de lire (820.000 de euro), scrie Aol.co.uk

Ce-l face preţios pe acest Aston Martin este că a făcut parte din primele modele dedicate curselor auto după ce compania a fost preluată în 1947 de David Brown, şi că este singurul Aston Martin de curse cu motor de 2.0 litri dezvoltat de Sir Claude Hill, un personaj care avea să ajute la evoluţia motoarelor produse după război.

Modelul din imagine a participat la prima cursă de 24 de ore de la Le Mans desfăşurată după cel de-Al Doilea Război Mondial, terminând cursă pe locul al şaptelea la general şi pe locul al treilea în clasa sa.

GALERIE FOTO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.