Maşina hibrid „made in Braşov” - VIDEO

La construcţia acestui hibrid „made in Braşov” au contribuit toţi marii...

Maşina hibrid „made in Braşov” -  VIDEO Maşina hibrid „made in Braşov” - VIDEO

 


La construcţia acestui hibrid „made in Braşov” au contribuit toţi marii producători de piese auto din judeţ. Maşina are două locuri şi ”împrumută” piese de la cele mai importante brand-uri auto: volan  Audi, tapiţerie Mercedes şi vitezometre Maserati - toate produse în Braşov, scrie Digi24.ro.

Vehiculul pare desprins din filmele SF, şi, din păcate, are doar 40 la sută din piesele necesare unui autoturism complet. Acesta nu are motor deoarece în judeţ nu există şi o firmă care să producă motoare.

„Funcţională nu este, dar va fi curând. Scopul a fost să arătăm ce inginerie există în Braşov. Braşovul are o industrie foarte puternică în domeniul interiorului. Practic, interiorul unei maşini se poate face aici”, a declarat pentru Digi24.ro Werner Brawn, preşedintele Clubului Economic German Braşov.

Maşina a fost prezentată în cadrul târgului „Made în Braşov”, unde o mare parte din firmele care produc piese auto în judeţ şi-au expus noutăţile.

„Producem amortizoare şi actuatoare pentru industria auto. La acest concept car o să vedeţi nişte mostre expuse, bineînţeles nu sunt funcţionale pentru că ele în aplicaţia practică mişcă haionul sau capota maşinii”, a declarat Cristian Popescu, director general la o firmă de componente auto, pentru sursa mai sus citată. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.