Maşină incendiată de un telefon lăsat la încărcat - VIDEO

O familie din Florida şi-a văzut maşina (un Jeep Cherokee) făcută scrum...

Maşină incendiată de un telefon lăsat la încărcat -  VIDEO Maşină incendiată de un telefon lăsat la încărcat - VIDEO

 


O familie din Florida şi-a văzut maşina (un Jeep Cherokee) făcută scrum după ce a lăsat la încarcat un telefon mobil Samsung Galaxy Note 7.

Potrivit Autoblog.com, Nathan Dornacher şi soţia sa, Lydia, au plecat la cumpărături împreună cu fiica. Când s-au întors acasă au vrut să descarce un birou pe care tocmai l-au achiziţionat. În timp ce descărca pachetele din protbagaj Nathan şi-a lăsat telefonul la încărcat în maşină. Când s-a întors la maşină a fost şocat să vadă că interiorul Jeep-ului a fost cuprins de flăcări.

Cât de afectată a fost maşina după incendiu puteţi vedea în clipul de mai jos


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.