Maşina lui Darth Vader ne face să ne dorim mai multe Hot Wheels la scară 1:1

Nu credem că există vreun băiat pe lumea asta căruia să nu-i fi plăcut maşinuţele Hot Wheels. Cum nu credem că există vreun băiat mare pe lumea asta care să nu-şi dorească aşa ceva în garaj.

Maşina lui Darth Vader ne face să ne dorim mai multe Hot Wheels la scară 1:1 Maşina lui Darth Vader ne face să ne dorim mai multe Hot Wheels la scară 1:1

Cei mai tehnici dintre noi vor spune, imediat după ce află că motorul de sub caroseria intimidantă a Darthcar-ului este un V8 LS3 cu 533 CP, că este cel mai... îndrăzneţ Corvette pe care să-l fi văzut vreodată. Probabil că nu se înşeală prea mult - este foarte probabil ca platforma să fie cea a lui Corvette C6 (2008-2013). 

Citeşte şi despre Jucăria pentru adulţi: Chevy Camaro, ediţie Hot Wheels

Însă asta contează mai puţin. Ceea ce contează este că transpune fascinaţia maşinuţelor Hot Wheels într-un proiect la scara 1:1. Unicatul este produsul colaborării dintre Hot Wheels şi Lucas Film şi va fi expus pentru prima dată în cadrul evenimentului San Diego Comic-Con International, de pe 23 iulie 2014. Uită-te la clip şi spune-ne ce altă maşină Hot Wheels ţi-ar plăcea să fie materializată la scara 1:1.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.