Maşină mai ieftină decât biletul de tren pentru un drum de 160 de km - VIDEO

Cele mai pesismite previziuni ne spun ...

Maşină mai ieftină decât biletul de tren pentru un drum de 160 de km - VIDEO Maşină mai ieftină decât biletul de tren pentru un drum de 160 de km - VIDEO

Cele mai pesismite previziuni ne spun că achiziţia de maşini de către persoanele fizice va fi, foarte curând, pe cale de dispariţie. Oamenii vor folosi transportul în comun, şi sistemele de ride sau car shareing, aşa că nimeni nu îşi va mai cumpăra maşină personală. Un britanic însă ne demonstrează că aceste zile sunt destul de departe.

Tom Church a cumpărat cu 80 de lire o Honda Civic din 1997, cu 217.000 de kilometri la bord. El voia să-şi viziteze un prieten însă preţul biletului de tren l-a descurajat aşa că a preferat să-şi cumpere o maşină pentru a parcurge 160 de kilometri.

Britanicul a cumpărat o maşină la mâna a doua care l-a costat doar 80 de lire. Taxele de drum, asigurarea maşinii şi benzina l-au costat în total 206,81 de lire - mai ieftin decât biletul de tren dus-întors pentru care ar fi trebuit să dea 218,10 de lire.

VIDEO

Sursă: metro.co.uk

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.