Maşina Preşedintelui. Kevin Spacey, ambasador al Renault Espace [VIDEO]

Monovolumul Renault Espace primeşte un reprezentant de seamă: actorul Kevin Spacey.

Maşina Preşedintelui. Kevin Spacey, ambasador al Renault Espace [VIDEO] Maşina Preşedintelui. Kevin Spacey, ambasador al Renault Espace [VIDEO]

Nu ne amintim să fi reacţionat atât de entuziasmaţi în privinţa unui monovolum, aşa cum o facem atunci când vine vorba de Renault Espace. De când a apărut - în 1984 - şi până acum, Espace a reuşit să atragă atenţia, urmându-şi cu încredere motto-ul „Şi dacă adevăratul lux ar fi spaţiul?”. 

Şi, dacă până acum ar mai fi putut fi contestat pentru forma-i nu tocmai ispititoare, generaţia a cincea reuşeşte să îmbine spaţiul, tehnologia şi designul într-un pachet foarte greu de trecut cu vederea. Renault este atât de încrezător în Espace încât l-a ales pe ambasador pe Kevin Spacey. În cazul în care nu prea te uiţi la filme/seriale, Spacey este genul de actor care îţi dă impresia de om foarte serios şi pragmatic, în ciuda numelui („spacey” înseamnă, în linii mari, aerian, rupt de realitate).

În primul clip de promovare, Spacey reaminteşte trei dintre rolurile care l-au făcut celebru: bărbat în plină criză de vârsta a doua (American Beauty), suspect şmecher (The Usual Suspects) şi Preşedinte al Statelor Unite (House Of Cards). Nouă ne plac toate cele trei şi ne place Spacey, tăticul filmului contemporan. Cât despre Espace, tăticul monovolumelor europene... abia aşteptăm să-l cunoaştem îndeaproape.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.