Maşina Reginei Angliei a fost vândută. Află cât costă o ”porţie” de regalitate. GALERIE FOTO

Chiar dacă fostul automobil al Reginei este considerat de mulţi englezi o maşină ....

Maşina Reginei Angliei a fost vândută. Află cât costă o ”porţie” de regalitate. GALERIE FOTO Maşina Reginei Angliei a fost vândută. Află cât costă o ”porţie” de regalitate. GALERIE FOTO

 


Chiar dacă modelul Jaguar X-Type este considerat de mulţi englezi o maşină de familie care stă pe aceeaşi treaptă cu Ford, se pare ca regina Angliei a fost foarte mulţumită de acest autovehicul, şi nu s-a dovedit a fi o alegere prea modestă pentru o personalitate ca ea. Între timp se pare că şi-a schimbat opţiunile în materie de maşini, pentru că recent a apărut o ştire care anunţă că acest Jagur a fost scos la vânzare pentru suma de 20.000 de dolari (15.000 de lire), informează carscoops.com.

Maşina a fost vândută online prin intermediul site-ului Fletchdale.co.uk, iar potrivit unui purtator de cuvânt al companiei, cel care a achiziţionat-o şi-a cumpărat, fără să vrea, ”o porţie de regalitate”. Respectivul Jaguar avea 12.231 de km la bord, tapiterie Sovereign, scaune încălzite, senzori de parcare, dar de departe, cea mai mare calitate pe care o avea era tocmai faptul că fusese deţinută de persoana cea mai influentă din Marea Britanie.

X-Type-ul Reginei este dotat cu un motor V6 de 231 CP şi o cutie automată cu cinci trepte. Acesta trebuie să fie un exemplar bine întreţinut, la fel şi în privinţa gradului de uzură. Nu o vedem pe regină atingând prea des de 0 la 100 km / h în 6,8 secunde, atât cât poate maşina să dea, şi nici ajungând cu ea la 230 km/oră viteza maximă. 

Click aici pentru Galeria Foto


 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.