Maşina săptămânii pe Autopro.ro: BMW X5 cu pachet M

BMW X5 este unul dintre cele mai populare SUV-uri germane şi ce îţi poţi dori mai mult decât unul negru cu pachet M. Deci, nu mai pierde timpul şi intră pe Autopro.ro pentru unul gata preparat cu un preţ de 69.000 de euro.

Maşina săptămânii pe Autopro.ro: BMW X5 cu pachet M Maşina săptămânii pe Autopro.ro: BMW X5 cu pachet M

Acest BMW X5, disponibil pe autopro.ro, este gata înmatriculat, deci te scapă de taxa auto, şi cu propulsorul de 3.0 diesel, este deopotrivă puternic, dezvoltând 286 CP, dar şi economic. Individualizarea vizuală este realizată prin pachetul M, geamurile fumurii şi jantele negre, Preţul acestui model, fabricaţie 2007, este de 69.000 de euro şi are la activ 22.000 km.

VEZI AICI ANUNTUL BMW X5 CU PACHETUL M

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.