Maşina supersport construită acasă cu 5.000 de dolari - GALERIE FOTO

Un concept îndrăzneţ...

Maşina supersport construită acasă cu 5.000 de dolari - GALERIE FOTO Maşina supersport construită acasă cu 5.000 de dolari - GALERIE FOTO

Maşina din imagini se numeşte Hainan Xiaohuohua şi este copilul de suflet al unui student chinez pe nume Chen Yinxi.

Pentru început, trebuie să spunem că este o maşină electrică şi nu este la fel de rapidă pe cum pare. Atinge doar 30 de km/oră, iar autonomia sa este probabil foarte redusă, informează Jalopnik.com

Însă, când te gândeşti că a fost construită de un student cu doar 5.000 de dolari, situaţia este deja alta.

Chen Yinxi a construit-o în decurs de un an. Pentru caroserie a folosit materia primă de la fabrica tatălui său de mase plastice ranforsate, însă el s-a ocupat de mulaje. Piesele şi platforma le-a comandat de pe internet, plătind pentru ele aproximativ 4.700 de dolari.

Numele Hainan Xiaohuohua se traduce Hainan Young Flower şi este inspirat din denumirea provinciei Hainan, în care locuieşte Yinxi.

Chen Yinxi plănuieşte deja să-şi întrerupă studiile pentru a se dedica design-ului de maşini.

Momentan, maşina este închiriată pentru diverse evenimente, în Chen Yinxi deja lucrează la un model hatchback mult mai practic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.