Maşină supraîncărcată, oprită de poliţişti în Germania. Ce au găsit în dubiţă - FOTO

Maşina a fost confiscată, iar pasagerii au fost trimişi spre România cu trenul.

Maşină supraîncărcată, oprită de poliţişti în Germania. Ce au găsit în dubiţă - FOTO Maşină supraîncărcată, oprită de poliţişti în Germania. Ce au găsit în dubiţă - FOTO

Poliţiştii germani au oprit în oraşul Puttgarden un microbuz înmatriculat în România, pe motiv că era supraîncărcat. Oamenii legii au avut surpriza să descopere că în afara celor trei pasageri care ocupau locurile din faţă se mai aflau alte opt persoane ascunse printre bagaje, informează ln-online.de.

Cei 11 români veneau din Danemarca şi se îndreptau spre România. Ei au scos banchetele pentru a încâpea cât mai multe persoane şi bagaje.

Un alt aspect foarte important este că maşina nu avea asigurare, iar şoferul nu deţinea permis de conducere.

Maşina a fost confiscată, iar pasagerii au fost trimişi spre România cu trenul.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.