Maşină vandalizată în Sibiu, după ce şoferul a blocat o cale de acces - FOTO

Un şofer a parcat greşit şi s-a ales cu maşina vandalizata

Maşină vandalizată în Sibiu, după ce şoferul a blocat o cale de acces - FOTO Maşină vandalizată în Sibiu, după ce şoferul a blocat o cale de acces - FOTO

O maşină a fost vandalizată în Sibiu după ce şoferul a parcat într-un loc care bloca accesul mai multor locatari spre casele lor. Pentru a se răzbuna, unul dintre ei a luat un spray şi a vopsit maşina de jur împrejur. 

Contactaţi de publicaţia Turnul Sfatului, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu spun că dacă proprietarul maşinii depune plângere, poliţiştii vor deschide un dosar penal pentru distrugere.

Conform Codului Penal, ”Distrugerea, degradarea ori aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia … se pedepsesc cu închisoare de la o lună la 3 ani sau cu amendă”.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.