Maşini automate sub 20.000 de euro pe piaţa din România

Vremurile în care maşinile cu transmisie automată erau considerate un moft şi un lux încep să apună, pentru că din ce în ce mai mulţi producători se orientează către această soluţie pentru un plus de confort, indiferent de dimensiunea şi motorizarea modelelor produse. În continuare, vă prezentăm modelele cu transmisie automată disponibile pe piaţa din România pentru mai puţin de 20.000 de euro.

Maşini automate sub 20.000 de euro pe piaţa din România Maşini automate sub 20.000 de euro pe piaţa din România

Pentru o mai uşoară sortare şi orientare, am împărţit clasificarea în cinci categorii, dictate de preţ. Astfel, prima categorie tratează modele cu cutie automată disponibile la preţuri sub 10.000 de euro, a doua categorie este destinată celor cu preţ cuprins între 10.000 şi 12.500 de euro, a treia categorie tratează plaja 12.500-15.000 de euro, a patra categorie include modele cu transmisie automată disponibile la preţuri între 15.000 şi 17.500 de euro în vreme ce a cincea categorie este completată de modele ce pot fi achiziţionate pentru un preţ între 17.500 şi 20.000 de euro. 

Toate preţurile din categoriile de mai jos sunt exprimate în euro cu TVA inclus, şi reprezintă valoarea versiunilor de bază, pentru fiecare motorizare cu care este oferit modelul respectiv pe piaţă, conform cu datele oferite de importatori la data publicării articolului.

Şi pentru că tot ne aflăm la rubrica de preţuri de pornire sub 10.000 de euro, aflaţi că doar un model intră în această categorie. Este vorba despre Skoda Citigo, în varianta de motorizare 1.0 benzină cu 60 CP şi nivel de echipare Active, pentru un preţ de bază de 8.746 de euro.

Practic, acesta este cel mai ieftin model nou cu transmisie automată ce poate fi achiziţionat la momentul de faţă în România. În cazul în care clienţii sunt interesaţi de o motorizare mai puternică dar şi de performanţe mai bune însoţite de un caracter practic sporit, preţurile cresc firesc, aşa cum vom vedea în continuare.

 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.