Maşini blocate din cauza zăpezii pe Transalpina - VIDEO

Mai mulţi turişti au rămas blocaţi în zona înaltă a Masivului Parâng, pe Transalpina.

Maşini blocate din cauza zăpezii pe Transalpina - VIDEO Maşini blocate din cauza zăpezii pe Transalpina - VIDEO

Mai mulţi turişti, o parte îmbrăcaţi cu haine de vară şi fără posibilitatea de a-şi încălzi maşinile din cauza lipsei combustibilului, au rămas blocaţi, marţi dimineaţa, în maşini, în zona înaltă a Masivului Parâng, pe Transalpina, din cauza căderilor de zăpadă, transmite corespondentul MEDIAFAX. ”Acţiune în derulare a salvamontiştilor din Gorj în zona înaltă a masivului Parâng pe Transalpina pentru acordarea primului ajutor şi salvarea mai multor persoane surprinse azi noapte de căderile de zăpadă şi rămase blocate cu autoturismele în căldarea Urdele”, potrivit Salvamont România.

VIDEO

Drumarii din cadrul Secţiei Drumuri Naţionale Gorj acţionează cu utilaje pentru a curăţa drumul, iar salvamontiştii s-au deplasat în zonă cu o ambulanţă Salvamont, apoi şi-au continuat pe jos drumul pentru a ajunge în zona în care sunt blocate maşinile.

”Unele maşini nu mai au combustibil şi nu mai pot face căldură, iar o parte dintre cei surprinşi în ele sunt îmbrăcaţi de vară. Nu se ştie încă numărul de persoane surprinse în maşini. Pe carosabil este aşternut un strat de circa 10-15 cm de zăpadă şi pe foarte multe porţiuni există formată gheaţă”, se arată într-o informare transmisă de Salvamont România.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.